Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 23.03.2023


– Daiana și Dani chiar se potrivesc. Amândurora le bubuie mintea la fel și povestesc lucruri care nu se spun în gura mare. Dna Loredana are dreptate să fie supărată. Cărei mame i-ar plăcea să audă așa ceva din gura fiului pe un post TV ? Pe de altă parte, staff-ul a enunțat în așa fel task-ul încât toți să se ducă cu gândul la s∉x, iar acum se spală pe mâini aruncând pisica moartă pe concurenți. Dacă toți s-au dus cu gândul în zona aceea, înseamnă că așa s-a dat de înțeles. Mai faci niște audiență în plus când concurenții se fac de cacao.

– Dar ce compatibilitate și atașament între Alex și dna Loredana !!! Păcat ca ii încurcă vârsta. Alex are impresia ca doar el are voie sa arunce cu săgeți în lupta asta de rămânere in casă, în timp ce Andrei nu ar avea voie sa reacționeze, ci ar trebui să stea cuminte intr-un colț. Uite că nu e chiar așa și Antonio i-a spus foarte bine lui Alex cum stau lucrurile. Hatice sare și ea repetând la nesfârșit că Andrei nu are dreptul sa jignească. Tocmai ea are tupeul să spună asta când e regina jignirilor. Sau consideră că numai ea are dreptul să jignească ? Cumva are drepturi de autor pe jigniri și pe înjurăturile de mamă ? Legat de Alex, când i-a spus Irinei „ Hai dă-i drumu’ de-aici ! ” a avut o scăpare, săracul, și a uitat că săptămâna asta trebuie să joace cartea iubirii și a indrăgostelii maxime.

– La date Hatice și Mihai au discutat mai mult despre cât de falși sunt ceilalți și ce strategii sa abordeze decât despre ei înșiși si despre relatia lor. Atat de indragostiti sunt unul de celalalt incat nu prea au avut ce sa discute despre ei, ci au preferat sa-i barfeasca pe ceilalti si sa faca planuri de cum sa ajunga in finala castigatori. Ca sa fiu corecta, au discutat ceva si despre ei, insa in casa fiind : Hatice se simte neglijata de Mihai si Mihai se simte sufocat de Hatice. :))))

– Giulia simtea nevoia sa se mai vada si ea intr-un material si nu stia cum sa faca. Prea e trecuta pe linie moarta in emisiune. Si pana la urma a gasit solutia salvatoare folosindu-se de ceea ce i-a scris mama ei. A dezgropat subiectul cu nepotrivirea cu Roberto, precum si pe cel despre prietenia cu beneficii, si a lalait-o asa prin casa de a plictisit pe toata lumea. Zain, baiat inteligent, i-a tot spus sa incheie subiectul, dar ea nu si nu. Ce sa-i faci, fiecare incearca sa se remarce cu ce poate.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.