Concluziile galei – emisiunea Mireasa 24.03.2023


– Hatice ar trebui să fie mai înțelegătoare cu Mihai și să nu-i mai reproșeze faptul că se simte sufocat. E supărat și el, a trecut printr-o săptămână grea când băiatul căruia el i-a declarat că îl iubește a fost în cursa de eliminare. Se pare ca Mihai se credea pe cai mari și avea o părere total denaturată despre susținerea din afară pentru el și implicit și pentru iubirea lui declarată, Alex. Sper ca procentul covârșitor de eliminare a lui Alex, precum și faptul că Andrei este în top peste el, să-l aducă cu picioarele pe pământ pe Mihai. Era și timpul ca el și Hatice să coboare de pe piedestalul pe care se cred pentru eternitate. Prea au devenit obisnuite conversațiile lor despre concurs, premiu și oftica celorlalți pe ei.

– Despre Hatice și Irina știam că sunt cele mai mari bârfitoare, însă nu înțeleg de ce Maria se lasă implicată în astfel de discuții. Dintre toate fetele din casă și-a găsit sa se apropie de cele mai negative exemplare. Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești. Noroc cu Antonio care le spune pe bune și verde în față. Oricât au incercat Alex și Hatice sa se agite ca peștii pe uscat nu le-a mers cu Antonio. Îl lua Hatice la întrebări pe Antonio că e avocatul lui Andrei în timp ce ea a facut la fel pentru Alex. Încearcă ea sa-l ia de sus pe Antonio fără să realizeze ca băiatul e capabil sa-i dea replică la orice. O îngroapă din vorbe dacă vrea fiindcă e o diferență uriașă de inteligență. Mihai, pe de altă parte, a rămas traumatizat că l-a făcut Andrei femeie. La cum se pipăia și se pupa cu Alex pe acolo cam asa este și Andrei si-a dat seama din prima.

– Nu-mi plăcea când Dima era arogant și se lăuda singur, însă nu-mi place nici acum când a trecut în extrema cealaltă și a devenit foarte pasiv. Pare dezinteresat de tot ce se întâmplă, inclusiv în raport cu iubita lui. Ar trebui sa-i mai dea câte o replică Irinei care se crede în măsură să critice celelalte cupluri. Ea, care a demonstrat ca nu are nimic în comun cu noțiunea de cuplu și s-a comportat ca o ușuratică, își permite sa dea verdicte despre chimia si sentimentele celorlalți în relațiile lor.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.