Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 28.03.2023


– Cum spunea mama Haticei ca este fiica ei ? Turbata ? Iată ca acum am văzut o criză de turbare în desfășurare, asa se intampla daca nu si-a facut vaccinul antirabic la timp. S-a mai molipsit și Mihai. Cei doi orăcăitori au vrut sa fie în centrul atenției și au reușit, însă în sens negativ ca de obicei. Ma asteptam la un task in care sa vad provocari inteligente, jocuri psihologice si nu bullying, jigniri, discriminare, abuz verbal etc. Cu siguranta vor continua asa daca stiu ca nu vor fi sanctionati in vreun fel. În toate materialele despre task atunci când vorbeau Antonio cu Maria, Zain cu Giulia sau Dani cu Daiana se auzea numai gura lui Hatice care ii acoperea pe toți. Intr-un final a și leșinat, saraca, de la atâta agitatie de mahala. Un lesin cu o tensiune perfecta totusi. Mustruluiala din live se pare ca i-a mai trezit la realitate pe moment pe cei doi marlani, insa doar de teama ca ar putea sa scadă în voturi, nu din alt motiv. Daca asa s-au comportat cu Roberto pentru un vot de acum 3 săptămâni, pentru lucruri mai importante la ce ajung cei doi? Dau în cap ? Dacă ei s-au manifestat asa când ceilalți nu au dat curs discutiei, nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar fi fost dacă cineva le-ar fi dat replică. De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.

– Mi-a placut ca dna Eleonora a luat atitudine chiar daca face pe mama adoptiva a lor in casa. Astfel de apucaturi nu sunt de tolerat. Si Zain are mare dreptate când spune că Hatice își permite sa jignească pe toată lumea, însă dacă ei ii da cineva replica se dărâmă pământul. Cum o fi reușit sa trăiască individa asta până acum cu așa hal de comportament, cum or rezista familia și cei apropiați lângă asa exemplar? Task-ul acesta a fost foarte bun deoarece li s-au văzut tuturor adevăratele caractere. De exemplu, si Daiana cu Dani si-au dat în petic pe alocuri.

– Îmi plac Vlad și Cătălina, însă sunt anumite momente când se vede clar ca Vlad nu are alături o femeie, ci un copil care se sperie și de umbra lui sau care are manifestări de ființă răsfățată asa cum a fost la task-ul cu cătușele. Sunt convinsă însă că Vlad are capacitatea de a-i îndrepta Cătălinei aceste porniri si de a o face sa se maturizeze.

– Eu nu înțeleg de ce Zain ii dă atâta importanță fetei ăsteia cu jumătate de neuron ( și ăla obosit ) care vorbește mult și prost. Materialele cu Giulia mă obosesc foarte tare, sporovăiește și nu spune nimic în afară de tâmpenii. Zain mai bine ar aștepta să mai intre fete decât să se complice cu asa ceva. Ea are lucruri mai importante decât o relație serioasă: cluburile, machiajul și să fie avocata lui Hatice, că nu era destul Irina.

– Sunt de admirat efortul și rezistența celor doi finaliști ai task-ului, cu atât mai mult în cazul lui Mihai care a și câștigat. Dacă facem abstracție de jigniri și de comportamentul avut, e de apreciat că a reușit să câștige o probă deloc ușoară. Ce vreau să scot în evidență e atitudinea lui Mihai alături de Hatice comparativ cu atitudinea lui după ce Hatice nu mai era lângă el. Total diferite. Prin urmare, e clar ce influență negativă are Hatice asupra lui.

– Acum că s-a scuturat si de Alex, Irina merge mai departe si se tot invarte pe langa Antonio avand grijă sa tot repete ca el nu o place pe Maria, ca nu ii vede potriviti pentru o relatie si asa mai departe. Intotdeauna are grijă sa fie si Maria de față si sa auda toate astea. S-ar cam băga Irina pe Antonio, insa se simte puțin incurcata de Maria. Asta nu inseamna insa ca Antonio i-ar da atentie in sensul acesta. E parșivitatea in persoană Irina. Foarte bine a spus Andreea de la Capricii că Irina e șireată si i-a semnalat Mariei sa fie atentă la prieteniile din casă.

– Hopa, se pare ca se strica prietenia dintre Hatice si dna Loredana deoarece cea din urma si-a permis sa fie corecta si sa spuna ca atitudinea lui Mihai si Hatice față de Roberto nu a fost una buna. Asa functioneaza prieteniile la Hatice : daca esti de partea ei e prietena cu tine, iar daca nu ii dai dreptate devii dusmanul ei si, in cel mai fericit caz, nu te mai baga in seama. Dna Loredana a spus cu subiect si predicat ca tuturor le e frica de Hatice si de aceea nu reactioneaza. Se pare ca individa a instituit acolo un fel de lege a terorii ca o sefa de clan si nimeni nu are curaj sa-i spuna mai nimic, nici macar cei din staff.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.